Erkeklerde Aksesuar Seçimi

Anasayfa | Bloglar | Erkeklerde Aksesuar Seçimi

Erkeklerde Aksesuar Seçimi - Emek Mücevher
erkek, takı, mücevher, erkek bileklik, erkek yüzük, yüzük, bileklik 21 Ekim 2022 / Cuma

Erkeklerde Aksesuar Seçimi

Takı ve mücevherler her ne kadar kadınlara özgü aksesuarlar olarak bilinse de günümüzde bu durum değişmektedir. Erkekler için de birbirinden farklı, şık ve modern mücevher tasarımları dikkat çeker hale gelmiştir.

Bileklik, kolye, küpe, yüzük gibi günlük stili çok iyi tamamlayan mücevherler, günlük kıyafete ve yaşam tarzına göre yapılan tercihlerle kendinize has bir görüntü oluşturmanızı sağlar.

Erkeklerin de tıpkı kadınlar gibi takı seçerken bazı kurallara uyması gerekir. Klasik tarza sahip bir erkek spor takılar tercih etmemelidir. Maskülen bir tarza sahip bir erkek klasik ve modern takıları tercih ederek stiline hava katabilir.

Erkek Yüzükleri:

Günümüzde oldukça popüler olan yüzükler erkek yüzüklerinde de farklı tasarımlarla etkisini göstermeye başlamıştır. Çoklu yüzük takma modası kadınlarda olduğu gibi erkeklerde de hoş bir görüntü sunar. Alyans dışında taşlı, işlemeli ve figürlü yüzükler oldukça şık duracaktır.

Erkek Bileklikleri:

Erkekler için bileklik modelleri oldukça çeşitlidir. Doğal taşlı, deri detaylı, gümüş, altın, figürlü, metal bileklikler ile oldukça geniş bir ürün yelpazesi bulunur. Özellikle metal bileklikler takım elbise kombinlerinde çok şık ve modern bir görünüm sağlar. Erkekler için deri model bileklikler daha çok spor tarz ile uyum sağlar. Doğal taşlı, ipli, çelik bileklikler ise gündelik hayatın her alanında kullanılabilir. Özel günlerde hediye almak isterseniz de bileklik çok hoş ve şık bir hediye olacaktır.

 Erkek Kolyeleri:

Modern stili kıyafetlerinde tercih eden erkeklerde sıklıkla görülen kolyeler, son yıllarda daha da dikkat çekici olmaya başlamıştır ve kullanım oranı artmıştır. İnce bir zincir ya da gümüş kolye uçlarını kullanarak tarzınıza rahatlıkla hareket ve canlılık katabilirsiniz. Farklı formlarda ve farklı boyutlarda zincir kolyeler stilinizi tamamlayacak şık aksesuarlardır. Doğru seçilmiş zincir kolye de maskülen bir hava katacaktır.

Erkek Küpeleri:

Erkek aksesuarları arasında belki de en çok tercih edileni küpelerdir. Kullanım kolaylığı sağlayan küpeler istenildiğinde çıkarılabilir. Minik taş küpeler ya da küçük halka küpeler hoş bir görüntü oluşturacak ve size farklı bir hava katacaktır.