Gelinlik Modeli ile Tercih Edilebilecek Mücevherler

Anasayfa | Bloglar | Gelinlik Modeli ile Tercih Edilebilecek Mücevherler

Gelinlik Modeli ile Tercih Edilebilecek Mücevherler  - Emek Mücevher
kadın, gelin, gelinlik, evlilik, mücevher, küpe, pırlanta, kolye, yüzük 19 Temmuz 2022 / Salı

Gelinlik Modeli ile Tercih Edilebilecek Mücevherler

Gelinlik Modelleri ile Tercih Edilebilecek Mücevherler 

Gelinlik Modeli ile Tercih Edilebilecek Mücevher Modelleri

Evlilik hazırlığında olan kadınları karar verme konusunda en çok zorlayan süreçlerin başında gelinlik ve gelinliğe uygun mücevher seçimi gelmektedir. Değerli anlarınızın kusursuz bir şekilde geçmesini istiyorsanız ve düğününüzde kusursuz görünmek istiyorsanız gelinlik modelinizle tamamlayıcı bir mücevher seçmeniz önemlidir. Gelinlik modeli ile tamamlayıcı, şık ve eşsiz bir aksesuar tercih etmelisiniz. Gelinlik modeline uygun aksesuar nasıl seçilmelidir, hangi gelinlik modeli ile hangi takı tercih edilmelidir?

Gelinlikle birlikte seçilecek takılar gelinliğin modeline göre farklılık göstermelidir. Bazen gösterişli pırlanta bir kolye ya da çok sade inci bir küpe şıklığı ile gelinliğinizi tamamlayabilirsiniz.

Moda sektörü her geçen gün yeni mücevher ve aksesuar tasarımlarla karşımıza çıkmaktadır. Gelinlik modeli ile uyumlu bir mücevher seçmek önemlidir. Binlerce çeşit gelinlik modeli arasından gelinlik modeli ile uyumlu bir pırlanta takı seçimi yapmak, sizi bu özel günde daha kusursuz kılacaktır.

Straplez Gelinlik Modeli ile Tercih Edilebilecek Mücevherler

Straplez model gelinlik gösterişli ise minimal mücevher seti tercih etmelisiniz. Eğer straplez model gelinlik sade ise daha gösterişli mücevher seti tercih etmelisiniz. Straplez model gelinlik giyecekseniz size zarafet katacak inci ve elmas mücevher tercih edebilirsiniz. Pırlanta kolye ve pırlanta küpe ile de ışıltınızı artırabilirsiniz. İnce parmaklara sahipseniz, yüzük modeli olarak küçük taşlı pırlanta model tercih edebilirsiniz. Tasma şeklinde kolye modeli boynu kısa olan gelinlerin boyunu daha da kısa gösterecektir, bu yüzden kullanılmamasını tavsiye ederiz.

Sırt Dekolteli Gelinlik Modeli ile Tercih Edilebilecek Mücevherler

Sırt dekolteli gelinlik modeli ile saç modelinizin sırtınızı kapatmaması gerekmektedir. Saçların hepsinin yana alındığı bir model ya da topuz ile dekoltenizi öne çıkarmalısınız. Eğer sırt dekolteli gelinlik modeli önü tamamen kapalı duruyorsa, minimal küpe modeli ilk tercihiniz olmalıdır. Gelinlik modeli ile uyumlu bilezik ve yüzük de tercih edilebilir.

Tek Omuzlu Gelinlik Modeli ile Tercih Edilebilecek Mücevherler

Tek omuzlu gelinlik modeli ile tercih edilecek mücevher gözü yormamalıdır, bu nedenle kolye takılmamasını önermekteyiz. Eğer taş işlemeli bir gelinlik modeli ise taşlara uyum sağlayacak bilezik ve yüzük çok şık duracaktır.

Kayık Yaka Gelinlik Modeli ile Tercih Edilebilecek Mücevherler

Kayık yaka gelinlik modeli kolye takmaya pek uygun değildir. Bu tarz gelinlik modeli ile küpe, bilezik, yüzük veya saç aksesuarı tercih edilebilir. Küpe seçiminde dikkat etmeniz gereken nokta, gelinlik modeli işlemeleri ile uyumlu bir tercih yapmaktır. Sade, taşsız yakalarda ise gösterişli bir küpe tercih edebilirsiniz.

Kalın Askılı Gelinlik Modeli ile Tercih Edilebilecek Mücevherler

Kalın askılı gelinlik modeli ile tercih etmeniz gereken mücevher, küçük inci küpe ya da gelinlik modelinde kullanılan taş ile uyumlu bir pırlanta mücevher olacaktır.

Düşük Omuzlu Gelinlik Modeli ile Tercih Edilebilecek Mücevherler

Omuzların ön planda olduğu bu gelinlik modelinde kolye takılmasını önermekteyiz. V yaka düşük omuzlu gelinlik modeli ile sallantılı küpe modeli çok uyumlu olacaktır. Düz yaka düşük omuzlu gelinlik modeli ile daha minimal küpeler tercih edebilirsiniz.