Sonbahar Mücevher Trendi

Anasayfa | Bloglar | Sonbahar Mücevher Trendi

Sonbahar Mücevher Trendi - Emek Mücevher
mücevher, kadın, moda, pırlanta, değerli taş, safir, altın, rose, takı, aksesuar 09 Eylül 2022 / Cuma

Sonbahar Mücevher Trendi

Yaz mevsimi yavaş yavaş sona eriyor, sonbahar başlıyor. Mevsimler değiştikçe tıpkı kıyafetlerimizde yaptığımız renk değişiklikleri gibi mücevher seçimlerimizde de farklılıklar yapmaya başlıyoruz. Mevsim ile değişen renk paletine uygun bir şekilde, giysilerimizi ve takılarımızı yeniliyoruz.

Sonbaharda Renkli Pırlanta Mücevherler

Küme şeklinde pırlanta mücevherler, aşırıya kaçmadan size şıklık getiren mücevherlerdir. Renkli pırlanta mücevherler güzel ve parlak parçalardır. Herhangi bir gece kıyafetini aydınlatmak için renkli pırlanta mücevherler kullanılır. Sonbahar mevsimine uygun kıyafetlerinize ışıltı verecek bir detay olan renkli pırlanta mücevherlerin kombininizin bir parçası olabilir. Değerli taşlar arasında safir, pırlanta safir yüzük, pırlanta safir kolye, pırlanta safir küpe özellikle sonbahar mevsiminde öne çıkan bir mücevherdir.

Sonbaharın Renkleriyle Uyumlu: Rose

Sonbaharın rengi ve sıcaklığı ile uyumlu olarak rose altın pırlantalar tercih edilebilir. Rose altın rengi, sonbaharın renk şemasına da mükemmel bir uyum sağlar. Rose altın renkli mücevherler beyaz altın mücevherler ile kombinlendiğinde bambaşka bir fon oluşur. Rose altın, her geçen gün daha da popüler olmaya başlamıştır.

Küçük Pırlanta Detaylar

Küçük taşlı pırlanta küpeler ve küçük taşlı pırlanta kolyeler ile sonbahar kombininize ışıltılar katabilirsiniz. Stilinize hareket katmak için mükemmel detay kesinlikle küçük pırlanta mücevherler olacaktır.

İddialı Küpeler

Küpe her mevsim en iddialı takılardan birisi olmuştur. Sonbahar aylarına özel daha iddialı ve maksi boylarda küpeler dikkat çekicidir. Gösterişli bir küpe veya asimetrik küpeler ile stilinizi tamamlayabilirsiniz.

Uzun Zincirli Kolyeler

Kazakların bile görünmesine engel olamadığı uzun ve kalın zincirli kolyeler ile sonbahar mücevher trendine katılabilirsiniz. Üst üste takılmış farklı uzunluk ve kalınlıklara sahip zincirli kolyeler dikkat çekici olacaktır. Özellikle altın ve bakır tonlarının kombinlenmesi güçlü bir tarzınız olduğunu gösterecektir.