Evlilik tekliflerinin vazgeçilmezi, pırlanta tektaş yüzükler

Anasayfa | Bloglar | Evlilik tekliflerinin vazgeçilmezi, pırlanta tektaş yüzükler

Evlilik tekliflerinin vazgeçilmezi, pırlanta tektaş yüzükler - Emek Mücevher
evlilik teklifi, pırlanta, pırlanta yüzük, pırlanta tektaş yüzük, tektaş yüzük, alyans, tamtur alyans, diamond 05 Aralık 2020 / Cumartesi

Evlilik tekliflerinin vazgeçilmezi, pırlanta tektaş yüzükler

Hayatta nice güzel anlar vardır; ilk adım atılması, günlerce gecelerce çalışıp girdiğiniz sınavın sonucunun güzel gelmesi, üniversitede kepinizi havaya fırlatmanız ve benzeri nice güzel anlar… Ancak gönül verdiğiniz kişiye hayatınızı birleştirmeyi teklif ettiğiniz "o an" bir başkadır.

Her kadın günün birinde büyüleyici bir evlilik teklifi alıp, parmağında bir tektaş yüzük görmek ister. Romantik bir evlilik teklifi almak, küçüklüğünden beri her kadının hayalidir diyebiliriz. Çocukluğunda ileride giyeceği gelinliğin hayalini kuran kadınlar, uzun yıllar akıllardan silinmeyecek bir evlilik teklifinin hayalini kurarlar. 

Evlenme teklifi zamanı, özellikle kadınlar için unutulmayacak özel günler arasında yer almaktadır. Bu özel günün de özel bir hediyesi olması gerekmektedir. Evliliğin simgesi olarak bilinmesinden ötürü, genellikle tektaş yüzük ile evlenme teklifi yapılmaktadır ve bu “benim için eşsizsin” anlamındadır. Bir çiftin en özel günlerinden biri olan evlilik teklifi anında, evlilik teklifi hediyesi de özel olmalıdır.

Evlenme teklifinin nasıl yapılacağının yanı sıra, tektaş yüzük seçimi konusu da önemli bir husustur. Tektaş yüzük üzerinde bulunan pırlanta, benzersiz ve uzun ömürlü olması nedeniyle değerli bir taş olarak bilinmekte ve kabul edilmektedir. Değerinden hiçbir şey kaybetmediği için tektaş yüzükler, evlilik tekliflerinin de bir vazgeçilmezi ve özel anlamı haline gelmiştir.

Evlenme teklifi için tektaş yüzük arıyorsanız, sade modelleri tercih edebilirsiniz. Taş büyüklüklerinin değişkenlik göstermesi nedeniyle, fiyatları da değişmektedir. Evlenme teklifi için genellikle 0,10 karat ile 0,30 karat arasında bulunan pırlanta tektaş yüzükler tercih edilmektedir.